Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες

ακίνητα
property4salelogo

Αγοράστε ή πουλήστε το ακίνητό σας πολύ πιο εύκολα

Η Πειραιώς Real Estate διενεργεί ηλεκτρονικές δημοπρασίες μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας properties4sale.gr που με αξιοπιστία και διαφάνεια παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες, όλα τα σχετικά έγγραφα και ρεαλιστικές φωτογραφίες των ακινήτων προς πώληση.

Καθώς τα εν λόγω ακίνητα ανήκουν στην Τράπεζα Πειραιώς, η Πειραιώς Real Estate εγγυάται τη διενέργεια και ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ελέγχων, εξασφαλίζοντας την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών μετά τη δημοπρασία.

Η θέσπιση αυτής της διαδικασίας που προσφέρει εύκολη προσβασιμότητα από όλους, διαφάνεια και ασφάλεια, από την αρχική προώθηση μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων, έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των ενδιαφερόμενων αγοραστών. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω της Τράπεζας Πειραιώς διευρύνει ακόμη περισσότερο το αγοραστικό κοινό, ενισχύει την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας πώλησης και τονώνει την κινητικότητα της αγοράς. Όλα αυτά, για μία ευρεία γκάμα ακινήτων, από οικιστικά, αγρούς και οικόπεδα, γραφεία, καταστήματα, μέχρι και βιομηχανικά, ξενοδοχεία και κτήρια μεικτής χρήσης.